Alba

Uživatelské recenze a hodnocení alb domácích a světových interpretů
Zobrazit interprety začínající na A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Seznam hodnocení:

[4112..4131 / 4131] Strana:  1  2  3  4  5  ...  203  204  205  206  207 | Všechny | Poslední 
Pořadí:   Datum    Název    Rok    Interpret    Hodnocení    Hodnotil 
Arriving Somewhere...Pavlas
Interpret: Porcupine Tree [UK]
Album:  2007 Arriving Somewhere...
Hodnocení alba: 10.0/10 
Systematic ChaosHemi
Interpret: Dream Theater [US]
Album:  2007 Systematic Chaos
Komentář: Kapela se čim dál tim více vykrádá. Neškodilo by dát rok-dva pauzu a vydat opravdu nový materiál. Od Six Degrees neudělali DT opravdu dobrou celou desku a utápějí se ve svém vlastním stereotypu. Názor: 2009
Hodnocení alba: 6.0/10 
Echoes, Silence, Patience & GraceV.Silver
Interpret: Foo Fighters [US]
Album:  2007 Echoes, Silence, Patience & Grace
Komentář: Dokud dělali FF alba, kdy pomalejší věci byly k rychlejším v poměru 1:2, bylo to super. Tohle silné zpomalení, kdy se dostáváme na poměr 1:1 není ideální, přece jenom Foo Fighters těží hlavně z energie svých svižnějších a odvázanějších skladeb, ačkoli spoustu balad mají také vynikajících. Ale kdyby i v poměru 1:1 byly všechny skladby super, budu to brát, jenže prostředek alba (hlavně písničky 6-8) mě nijak nenadchl.
Hodnocení alba: 7.0/10 
Scarsick18.4.2011 15:25 Pavlas
Interpret: Pain Of Salvation [SE]
Album:  2007 Scarsick
Hodnocení alba: 8.0/10 
Echoes, Silence, Patience & Grace22.6.2012 21:38 v2j
Interpret: Foo Fighters [US]
Album:  2007 Echoes, Silence, Patience & Grace
Komentář: Trochu vaty, ale to je daný hlavně tim přehnaným vývojem k mainstreamovýmu rocku, který protentokrát převládá. I přes ty nudnější kousky jsou to pořád Foo Fighters, na vcelku ještě povedený desce.
Hodnocení alba: 8.0/10 
Professor Satchafunkilus And The Musterion Of RockJohn Doom
Interpret: Satriani, Joe [US]
Album:  2008 Professor Satchafunkilus And The Musterion Of Rock
Komentář: velmi rozporuplne pocity. chvilema vubec nevnimam, ze to hraje, pak tam slysim santanu, dokonce i iron maiden (paschendale) ..
ale na koncert se stejne tesim
revise - 8. je to stale takove nenapadne album
Hodnocení alba: 8.0/10 
Professor Satchafunkilus And The Musterion Of RockDragon
Interpret: Satriani, Joe [US]
Album:  2008 Professor Satchafunkilus And The Musterion Of Rock
Komentář: Myslím, že to je hodně dobré album. Nejvíce mě zatím zaujala skladba Musterion (akordy prokládané basou na začátku, melodie zakončena bendem někde ve výšinách a nakonec asi jen dva takty (zato dokonalé) tlumených tonu a vůbec cele sólo je super). Na albu není žádná věc typu Summer Song apod., ale je to kvalitní muzika. Satriani nezklamal – kvalitní, originální melodie a hodně dobrej sound – já sem spokojen ;). Dávam 9!
Hodnocení alba: 9.0/10 
The Bedlam In GoliathWrána
Interpret: Mars Volta, The [US]
Album:  2008 The Bedlam In Goliath
Komentář: Jasnější a rovnější album tMV. Ploch ubylo. Je to větší rock'n'roll, avšak výborný.
Hodnocení alba: 8.0/10 
EkvilibriumV.Silver
Interpret: Cruel [CZ]
Album:  2008 Ekvilibrium
Komentář: Skvělý progresívní metal, jen 8 bodů dávám proto, že už nejsem takový progresivec jako dřív :)
Hodnocení alba: 8.0/10 
Death MagneticV.Silver
Interpret: Metallica [US]
Album:  2008 Death Magnetic
Komentář: Čekal jsem děs běs, ale nakonec to vcelku i šlo, tedy pouze i GH III verze. Nudná sóla a délka skladeb to hodně sráží :(
Hodnocení alba: 5.0/10 
Death MagneticSlayer
Interpret: Metallica [US]
Album:  2008 Death Magnetic
Komentář: Je to nuda...
Hodnocení alba: 6.0/10 
Death MagneticGuardian
Interpret: Metallica [US]
Album:  2008 Death Magnetic
Komentář: některé skladby by možná šly, jen kdyby měly poloviční délku:)Jinak unforgiven III mě celkem hodně pobavil...metallica je prostě už nějaký ten pátek vyšťavená...bohužel lepší už to asi nebude:(
Hodnocení alba: 4.0/10 
Death MagneticPavel007
Interpret: Metallica [US]
Album:  2008 Death Magnetic
Komentář: Je to svůj vlastní cover a Lars už na ty bubny rezignoval úplně...
Hodnocení alba: 3.0/10 
Death MagneticHemi
Interpret: Metallica [US]
Album:  2008 Death Magnetic
Komentář: Trošičku lepší než St.Anger, ale zůstává koncepce nekonečných skladeb které nudí už v půlce. Měl to být fanoušky vymodlený "návrat ke kořenům" ale je z toho podivný metálek který neni ani starý, ani nový........nevim pro koho ta deska je.
Hodnocení alba: 4.0/10 
Viva la Vida or Death and All His FriendsV.Silver
Interpret: Coldplay [UK]
Album:  2008 Viva la Vida or Death and All His Friends
Komentář: Sice místy kopírka a vykrádačka, ale atmošku to má hezkou a moc příjemně se to poslouchá, ač mě to na první poslech nevzalo, pak si mě to album přece jenom jaksi získalo :)
Hodnocení alba: 8.0/10 
Ekvilibrium30.12.2009 13:27 Kamzi
Interpret: Cruel [CZ]
Album:  2008 Ekvilibrium
Komentář: Po všech stránkách propracovaná deska se skvělým zvukem. Pěkné instrumentální výkony. Rozumná dávka progresivity. Nejsem fanda umělých zvuků, ale i tak lecos překousnu. Jenže tady mě místy dost vyrušujou. Zajímala by mě synth-free verze, pak bych možná dal i 10.
Hodnocení alba: 9.0/10 
Death Magnetic18.7.2014 10:39 John Doom
Interpret: Metallica [US]
Album:  2008 Death Magnetic
Komentář: slovy klasika: album názorně demonstruje dva hlavní problémy projevu starých lidí: neschopnost myšlenku udržet a neschopnost myšlenku opustit.
Hodnocení alba: 2.0/10 
Black Clouds & Silver Linings19.4.2011 10:56 Pavlas
Interpret: Dream Theater [US]
Album:  2009 Black Clouds & Silver Linings
Hodnocení alba: 8.0/10 
Black Clouds & Silver Linings20.4.2011 17:06 John Doom
Interpret: Dream Theater [US]
Album:  2009 Black Clouds & Silver Linings
Hodnocení alba: 8.0/10 
Black Clouds & Silver Linings7.12.2011 14:09 md80
Interpret: Dream Theater [US]
Album:  2009 Black Clouds & Silver Linings
Hodnocení alba: 9.0/10 
[4112..4131 / 4131] Strana:  1  2  3  4  5  ...  203  204  205  206  207 | Všechny | Poslední