Alba

Uživatelské recenze a hodnocení alb domácích a světových interpretů
Zobrazit interprety začínající na A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Seznam hodnocení:

[4112..4131 / 4131] Strana:  1  2  3  4  5  ...  203  204  205  206  207 | Všechny | Poslední 
Pořadí:   Datum    Název    Rok    Interpret    Hodnocení    Hodnotil 
...And Justice For Allernie
Interpret: Metallica [US]
Album:  1988 ...And Justice For All
Komentář: Tak toto je vysoká škola metalovej muziky.
Hodnocení alba: 10.0/10 
...And Justice For Allsapro
Interpret: Metallica [US]
Album:  1988 ...And Justice For All
Hodnocení alba: 10.0/10 
...And Justice For AllMirsset
Interpret: Metallica [US]
Album:  1988 ...And Justice For All
Hodnocení alba: 7.0/10 
...And Justice For AllNotorius
Interpret: Metallica [US]
Album:  1988 ...And Justice For All
Hodnocení alba: 7.0/10 
...And Justice For Allpaax
Interpret: Metallica [US]
Album:  1988 ...And Justice For All
Komentář: Taky dobré album, ale na můj vkus už příliž technické a progresivní. Je plné dobrých skladeb, ale už to není to RTL :-))
Hodnocení alba: 10.0/10 
...And Justice For Allthrash
Interpret: Metallica [US]
Album:  1988 ...And Justice For All
Komentář: vrchol..měli pak skončit..nebo pokračovat v tomto stylu
Hodnocení alba: 10.0/10 
...And Justice For AllEd Gein
Interpret: Metallica [US]
Album:  1988 ...And Justice For All
Komentář: Dobrý album zazděný zvukem.
Hodnocení alba: 6.0/10 
...And Justice For All666 Diablo
Interpret: Metallica [US]
Album:  1988 ...And Justice For All
Komentář: Supr album - az na to, ze kdyz to posloucham na discmanovi, tak mi skrci sluchatka a kdyz doma, tak subwoofer skace po pokoji jak je to prebasovany :-) Ale Blackened zboznuju ;-)
Hodnocení alba: 9.0/10 
...And Justice For Alljeemes
Interpret: Metallica [US]
Album:  1988 ...And Justice For All
Komentář: Nejúžasnější album Metallicy, ne-li nejúžasnější metalové album všech dob. Úplně ho zbožňuju, každá písnička je pecka a žádnou při poslechu nevynechávám. Kdybych mohl, dám mu tak 15 hvězdiček
Hodnocení alba: 10.0/10 
...And Justice For AllSlayer
Interpret: Metallica [US]
Album:  1988 ...And Justice For All
Hodnocení alba: 10.0/10 
...And Justice For Allmesserschmitt
Interpret: Metallica [US]
Album:  1988 ...And Justice For All
Hodnocení alba: 9.0/10 
...And Justice For AllHANS17
Interpret: Metallica [US]
Album:  1988 ...And Justice For All
Hodnocení alba: 10.0/10 
...And Justice For AllV.Silver
Interpret: Metallica [US]
Album:  1988 ...And Justice For All
Komentář: Genialita sama.
Hodnocení alba: 10.0/10 
...And Justice For Allwikxzen
Interpret: Metallica [US]
Album:  1988 ...And Justice For All
Komentář: Nejlepsi album Metallicy :) Kdo nezna, at pozna. Kdo nesouhlasi, at si p***l polibi:)
Hodnocení alba: 10.0/10 
...And Justice For AllJohn Doom
Interpret: Metallica [US]
Album:  1988 ...And Justice For All
Hodnocení alba: 9.0/10 
...And Justice For AllSatriczech
Interpret: Metallica [US]
Album:  1988 ...And Justice For All
Hodnocení alba: 9.0/10 
...And Justice For Alldimebag
Interpret: Metallica [US]
Album:  1988 ...And Justice For All
Komentář: instrumentálně vymakané album,jen se mi nepáčí ten zvuk,škopky jsou vyjetý jako kráva a o base si člověk může nechat zdát.jinak skoro plnej počet bodíků.i kdyz master of puppets mám radši!!!!
Hodnocení alba: 9.0/10 
...And Justice For AllHemi
Interpret: Metallica [US]
Album:  1988 ...And Justice For All
Komentář: Největší chyba rockové historie. Koncept mnohaminutových skladeb je OK. Deska nese i několik legend např. One. Bohužel je naprosto pohřbená zvukově, k čemuž se přiznávaj i členové kapely. Šlo o nějakej zvukovej experiment, ketrej zazdil spoustu dobrý muziky. Čekám na re-master......kterej ale asi nikdy nepřijde. Originál se skoro nedá poslouchat. Potenciál skladeb je slyšet třeba na koncertech, nebo S/M.
Hodnocení alba: 3.0/10 
( )havran
Interpret: Sigur Rós [IS]
Album:  2002 ( )
Hodnocení alba: 7.0/10 
 A Hundred Days Offhavran
Interpret: Underworld [UK]
Album:  2002 A Hundred Days Off
Hodnocení alba: 7.0/10 
[4112..4131 / 4131] Strana:  1  2  3  4  5  ...  203  204  205  206  207 | Všechny | Poslední